Iščete prireditveni prostor večjih razsežnosti, ki je lociran ob glavni cesti ali celo ob avtocesti in zato enostavno dostopen obiskovalcem? 

Če ste organizator prireditev in vas mika organizacija večjih prireditev na takšnem območju vam nudimo najem letališča za namene organizacije prireditev. Celotno letališče se v tem primeru spremeni v pravi prireditveni prostor, kar je bilo doslej že večkrat uspešno preizkušeno. Na našem letališču so bile namreč v preteklih letih organizirane prireditve, ki se jih je udeležilo več kot stotisoč ljudi. Prireditveni prostor je bil izbran za organizacijo dogodkov z največjim številom udeležencev v Sloveniji, med katerimi velja posebej omeniti obisk papeža Janeza Pavla II in letna srečanja zaposlenih v Mercatorju.

Prireditve na prostem ali s postavitvijo šotorov vam nudimo na sami letališki stezi in celotnih površinah, travnikih ob stezi. Poleg površin je možen priklop električne napeljave in vodovodnega sistema.Na letališču je tudi ustrezni hidrant, ki olajša priklop gasilske opreme, kar močno olajša organizacijo in ustrezno pridobitev dovoljenj za organizacijo prireditev.

Odmaknjenost od naseljenega področja pa je zagotovilo, da bo prireditev lahko potekala brez prekinitev pozno v noč. Neposredna bližina avtoceste in možnost parkiranja avtomobilov na površinah aerokluba pa dodatno olajšajo organizacijo še tako velikih prireditev.

Za kakršnekoli informacije se prosim obrnite na naslov ali tel. št. po kontakti.

Dodaj odgovor