Vse, ki vas mika pobližje spoznati letalstvo in samo letenje vabimo na edinstveno doživetje. Naš izkušen učitelj vas lahko z jadralnim ali motornim letalom popelje na informativni let, ki vključuje ogled Nanosa, Javornikov, Postojne in vhoda Postojnske jame ter Predjamskega gradu iz zraka. Poleg doživetja samega letenja se boste spoznali z osnovnim obnašanje letala v zraku in morebiti odkrili željo po letenju in se dogovorili o nadaljni poti v svet letalstva.

Informativni let priporočamo vsem, ki ste morebiti oklevali z odločitvijo ali je letenje res prava stvar za vas in za tiste ki imate zgolj željo po doživetju jadralnega ali motornega letenja.

Učitelj je dolgoletni letalec z veliko naletenimi urami in mnogimi izkušnjami, ki prispevajo k vaši varnosti. Pod njegovim nadzorom boste lahko povsem sproščeno poizkusili pilotirati pravo jadralno ali motorno letalo.

Če vaš zamika, da bi se tudi sami naučili leteti in opravili še izpit, vam priporočamo ogled še zavihka letalska šola.

Cena informativnega leta vključuje osnovno spoznavanje z letalom in tehniko pilotiranja ter spoznavanje obnašanja letala in delovanja komand v zraku, pa seveda sam informativni let okoli Postojne z ogledom vseh znamenitosti iz zraka ter poizkus samostojnega pilotiranja pod nadzorom učitelja. 

Dodaj odgovor