Jadralna sezona 2015 v Postojni

Teme povezane z jadralnim letenjem v klubu.

Moderatorji: MikePapa, Rolf, Pijo

Jadralna sezona 2015 v Postojni

OdgovorNapisal/-a MihaKos » So Jul 11, 2015 9:09 pm

(Letos pišemo na našem forumu še manj kot prejšnja leta - ta prispevek je torej predvsem spodbuda ...)
Letos sem že vsaj dvakrat slišal Matijo Žnidaršiča, ki je po radiu spraševal nekoga nizkoletečega pod njim: "A nabiraš gobe?!". Na ta spodbudno(?) opozorilno(?), pa hkrati luštkano sproščeno opazko sem pomislil danes, ko sem na OLC zagledal zapis današnjega leta Mihe P. in Boštjana R.:
http://www.onlinecontest.org/olc-2.0/gl ... Id=4530421
http://www.onlinecontest.org/olc-2.0/gl ... Id=4530910
In sem pomislil, da bi nujno moral Miho in Boštjana vprašati: "Sta danes obrala še zadnje breskve v Vipavski dolini? So se vama protitočne mreže nad breskovimi nasadi kaj zapletale v krila? In kako sicer kaže letošnja vinska letina - gotovo sta si od blizu in podrobno ogledala tudi grozdne jagode ..."
Eh, MOJSTRA - to so seveda misli nekoga, ki vama zelo zavida in je hkrati neizmerno zadovoljen in ponosen, da je lahko član kolektiva tako uspešnih jadralnih pilotov!
Miha je v komentarju njegovega leta zapisal, da je bil to trening za Ptuj - torej za DPSJL = Državno prvenstvo Slovenije v jadralnem letenju, ki se začne konec prihodnjega tedna. Ja, prepričan sem, da bi bila oba tu omenjana - pa še kdo iz Postojne - izključni favoriti na tem tekmovanju, če bi bila vsaj kakšna naloga odpeljana tudi na našem koncu ... To seveda ni niti malo verjetno - ampak (za mene) so še vedno FAVORITI!
V pričakovanju prijetnih novic
Miha
MihaKos
Imetnik zlatega C s tremi diamanti
 
Prispevkov: 208
Pridružen: Pe Mar 30, 2007 11:46 am
Kraj: Ljubljana

Vrni se na Jadralno letenje

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov

cron
Fatal: Not able to open ./cache/data_global.php